...
Framtida ledarskap och förpackningar tema på frukostmöte med Packbridge

Vilka krav ställs på framtiden ledarskap och förpackningar? Det är frågor som ska tas upp och diskuteras den 23 januari, då förpackningsklustret Packbridge anordnar ännu ett av sina populära frukostmöten.
Deltagarna kommer att kunna lyssna på tre högintressanta presentationer, som speglar vad som händer med livsmedelsbranschen och förpackningarna i Europa, hur förpackningar kommer att se ut i framtiden samt vad som är bra ledarskap i ett århundrade, där idéer är de nya råvarorna.


Från konsultverksamheten Masterclass Network, som sysslar med marknadsanalys och omvärldsbevakning och har flera stora svenska förpackningsföretag som kunder, kommer Johan Berglund och Martin Berglund att belysa en rad viktiga händelser under de senaste åren, som de menar kan komma att ha en påtaglig inverkan på livsmedels- och förpackningsbranschen framöver.

Något som definitivt förändras är ledarskapet. Nya tider kräver nya vägar att tänka och agera. Vad är bra ledarskap i en tid där idéerna är de nya råvarorna, koncepten de nya produkterna och tänkandet den nya produktionen? Den frågan ställer Mats Lindgren, VD för och grundare av Kairos Future, som är experter på trender och framtida strategier.
Mats Lindgren har skrivit en ny bok, ”21st Century Management – Leadership and Innovation in the Thought Economy” som utforskar det paradigmskifte, som världen nu står inför och kraven det ställer på ledarskap, organisation och innovation.

Från Innventia kommer Fredrik Rosén att berätta om den undersökning kring hur nya vägar att leda företag också leder till nya förpackningslösningar, som Innventia gjort tillsammans med Kairos Future.
Rapporten, som heter ”Packaging 2020”, kommer för övrigt att presenteras vid ett releaseparty i Stockholm den 21 januari, alltså endast två dagar innan frukostmötet.

Värd för Packbridges frukostmöte den 23 januari är företaget Flextrus i Lund, i vars lokaler i Lund Business Park mötet också hålls.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-12-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK