...
Sjung en julsång – och få en Coca-Cola!

Coca-Cola Sverige har testat en ny dryckesautomat där man inte ska lägga i pengar för att få ut sin Coca-Cola-flaska – utan i stället sjunga en julsång!
Dryckesautomaten med inbyggd karaokefunktion ställdes ut på Kårhuset vid Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm för att sprida lite julstämning och automaten överraskade studenterna, som var fullt upptagna med terminens sista tentor.


KTH:s törstiga studenter fick betala med en julsång för en Coca-Cola och samtidigt spelades deras sångförsök in med ljud och bild för att sedan läggas ut på YouTube! Många glada skratt och mer eller mindre lyckade sångprestationer rapporteras från den annorlunda Coca-Cola-automaten, på vars framsida den klassiska Coca-Cola-logotypen var ersatt med uppmaningen ”Sjung för mig”!

Automaten var också försedd med en display, där studenterna kunde välja julmelodi, varefter sångtexten på karaokevis rullade fram på skärmen.

”Vi ville med hjälp av en karaokeautomat bidra med både julstämning och glädje. Att skratta tillsammans är precis vad som behövs mitt i julstressen”, säger Anne Lindfeldt, presschef på Coca-Cola Sverige.

Videon med KTH-studenternas Coca-Cola-frambringande julsånger kan du se här.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-12-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK