...
Fyra WorldStar till Smurfit Kappa
WorldStar-vinnande förpackningar från Smurfit Kappa- bolagen i Tyskland, Tjeckien och Storbirtannien.

Förpackningstillverkaren Smurfit Kappa fortsätter att skörda framgångar i den globala förpackningstävlingen WorldStar. I fjol vann man två WorldStar-utmärkelser och i årets tävling dubblade man den skörden och tilldelades fyra WorldStar.
”Att bedömas av kolleger och tilldelas dessa fyra utmärkelse är glädjande för oss och är inte bara belöningar för individuella kvaliteter som grafik, tryck eller förpackningslösning utan är än mer ett bevis på ett framgångsrikt lagarbete i vår koncern”, säger Tony Smurfit, operativ chef i Smurfit Kappa.


I fjol gick de två WorldStar-utmärkelserna till Smurfit Kappa-bolag i Norge och Frankrike, men i år kommer de fyra Smurfit Kappa-vinnarna i stället från koncernbolagen i Tyskland, Tjeckien och Storbritannien.

Smurfit Kappa Wellpappe Nord i Tyskland belönades i livsmedelskategorin för en ”trappstegsdisplay” till korvförpackningar och tjeckiska Smurfit Kappa Olomouc s.r.o fick en WorldStar i dryckeskategorin för en multiförpackning i wellpapp till Miller Genuine Draft Beer.

Brittiska Smurfit Kappa UK fick två utmärkelser, båda i klassen ”general”. En WorldStar gick till en förpackning för handprotesprodukterna ”Be-Bionic” från RSL Steeper i Leeds och den andra utmärkelsen tilldelades en wellförpackning till toalettstolen ”ToiletTo-Go”.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-01-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Well

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK