...
Stora Enso Packaging går in för att tänka mer på att tänka mindre...

Globala wellpapptillverkaren Stora Enso Packaging, som ingår i Stora Enso-koncernen, har lanserat en ny hemsida, där huvudbudskapet är ”Tänk Mindre”.
Tanken bakom den nya hemsidan och det nya budskapet är att företagets förpackningsutvecklare – genom att tänka mer på att tänka ”mindre” – ska uppnå mindre vikt, mindre spill, mindre outnyttjad yta, mindre miljöpåverkan, etc., när man tar fram kundernas förpackningslösningar.


”Vi på Stora Enso Packaging vill omforma framtiden med hjälp av förnyelsebara förpackningar – och att tänka Mindre är en viktig del av det arbetet”, skriver företaget på nya hemsidan.

På den nya hemsidan, som har adressen www.storaensopack.se, redovisas de olika produkter och tjänster, som Stora enso Packaging erbjuder, till exempel containerboard, wellpapp, förpackningsdesign, tryck och automatisering.
Där finns också en länk till Stora Ensos DesignStudio, där kunderna kan bli involverade i designprocessen kring sina förpackningar och diskutera såväl idéer och innovationer som rent konkreta åtgärder med erfarna designers och experter.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-01-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Well

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK