...
Nytt koncept + nytt namn när Tekniska Mässan återkommer

Industri & Teknik heter Stockholmsmässans nya mäss- och mötesplats. Den nya mässan, som ersätter nedlagda Tekniska Mässan, ska genomföras vartannat år under två dagar i oktober, med start i år. Mässan arrangeras som en s. k. ”fast fair”, där montrarna byggs upp från ett begränsat antal färdiga moduler
”Vår nya mässa Industri & Teknik kommer att bli den inspirerande mötesplats för industrin som Tekniska Mässan var en gång i tiden”, säger Björn Lindforss (bilden) från Stockholmsmässan.


Genom att reducera antalet utställningsdagar från fyra till två och göra mässan till en ”fast fair” med ett begränsat antal färdiga monterstorlekar, hoppas Stockholmsmässan att man ska kunna vinna tillbaka de utställare, som förr fanns på Tekniska Mässan, men som mer eller mindre övergett denna mässa de senaste åren.

”Att vi förändrar namn, form och till viss del innehåll är ett direkt resultat av önskemål som framkommit från både utställare och besökare”, säger Björn Lindfross.

Exempel på vad som kommer att visas på Industri & Teknik är bland annat handverktyg, transmissioner, hydraulik, pneumatik, verktyg, montering, materialhantering, lager, logistik, truckar, miljöteknik, skyddsutrustning, förbrukningsartiklar och förpackningar.

Industri & Teknik är tänkt att komplettera den nya maskin- och automationsmässan M.A.X, som hade premiär 2012 och återkommer våren 2014. Industri & Teknik kommer således att arrangeras ojämna år och M.A.X jämna år.
”Det behövs två olika mässor med sina respektive inriktningar. På Industri & Teknik kommer besökarna att hitta allt det som inte visas på M.A.X . Med två separata mässor som går vartannat år blir det både mer att ta del av och tydligare fokus för både besökare och utställare”, förklarar Björn Lindforss.

Den första Industri & Teknik kommer att genomföras 16-17 oktober 2013.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-01-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK