...
Vinkorkar med olika syregenomsläpp

Amcor Flexibles Capsules, som ingår i globala Amcor Flexibles-koncernen, har utvecklat en ny serie med aluminiumförslutningar till vinflaskor. Serien består av fyra olikfärgade skruvkorkar med integrerade flaskhalsskydd och lanseras under varumärket Stelvin® Inside.
Varje förslutning i serien har sitt speciella OTR-värde (Oxygen Transmission Rate) , vilket anger hur snabbt syre tränger in i vinflaskan. Förslutningar med olika OTR-värden ger vintillverkare större valfrihet att välja förslutningar, som passar deras produkter och som hjälper till att skapa det perfekta vinet.


I ett pressmeddelande skriver Amcor Flexilbes Capsules att företagets beprövade Stelvin-förslutningar i kombination med koncernens kunskaper inom flexibla förpackningsfilmer möjliggjort utvecklingen av Stelvin Inside-konceptet.

”Vi tror att det är en bra tid för vintillverkare att börja använda Stelvin-förslutningar och vi är glada över att vi kan erbjuda Stelvin Inside-serien, som ökar vinmakarnas uttalade behov av förslutningar med flera olika OTR-värden”, säger Nicolas Freynet, VD för Amcor Flexibles Capsules.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-02-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Metall Metall

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK