...
Imponerande talarlista på årets Pacsem
Årets Pacsem-konferens hålls i Karlstad Congress Culture Center, vackert beläget vid Klarälvens strand i Karlstad.
Sandra Eriksson, VD i The Packaging Arena.
Konferencier för årets Pacsem är komikern Kristoffer Appelquist.

Programmet för förpackningskonferensen Pacsem, i regi av Värmlandsklustret The Packaging Arena, är nu fastsällt och det är en imponerande samling församlingsexperter som kommer att framträda på konferensen den 6 – 7 mars i Karlstad.
”Detta blir den 14:e Pacsem-konferensen och vid det här laget har Pacsem befäst sin position som den mest nytänkande konferensen i branschen. Pacsem 2013 blir det självklara startskottet för förpackningsbranschen i år och det känns extra glädjande att denna gång samarbeta med Karlstad Congress Culture Center, som är en av Skandinaviens största och mest moderna konferensanläggningar, mitt i hjärtat av Karlstad vid Klarälvens strand”, säger The Packaging Arenas VD Sandra Eriksson.


Pacsem har gjort sig känd för att alltid locka såväl talare som deltagare företag från en rad olika branscher där den gemensamma nämnaren är förpackningar. Här samlas företag verksamma inom allt från material, konvertering och design till forskning och varumärkesägare.

”I år kan vi med stolthet presentera ett enastående program med talare från företag som Absolut Vodka, BillerudKorsnäs, BVD, ICA, Oriflame, Tetra Pak, Vinnova, m fl., m fl.”, säger Sandra Eriksson.

Förutom möjligheten att lyssna till förpackningsexperter från svenska designers, tillverkare och användare, erbjuder Pacsem också ett utmärkt tillfälle att mingla och knyta nya kontakter.

Sista anmälningsdag till Pacsem 2013 är den 11 februari och konferensen äger alltså rum den 6 – 7 mars. Konferencier blir välkände komikern Kristoffer Appelquist.

”Pacsem 2013 har något för alla, oavsett var i kedjan du befinner dig och med Kristoffer Appelquist som konferencier har vi också Sveriges roligaste och smartaste komiker med oss”, säger Sandra Eriksson.

Se hela programmet för Pacsem 2013 som pdf via länken nedan:

Ladda ner PDF: PACSEM-2013_Program.pdf


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-02-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK