...
Packbridge flyttar in i höjdarkontor i Lund!

Förpackningsklustret Packbridge har flyttat in i ett nytt gemensamt kontor i Lund. Tidigare har verksamheten bedrivits från olika platser i Skåne och klustrets tre första år har varit så hektiska och fyllda med evenemang, att man inte riktigt hunnit med att skaffa ett gemensamt kontor.
Men den 1 februari var det slut på ”splittringen” – då invigde Packbridge nämligen sitt kontor i nybyggda Ideon Gateway (bilden), som är Lunds högsta byggnad. Packbridge blir nu granne med såväl universitetsinstitutioner som flera innovativa företag inom forskning och utveckling.


Ideon Gateway är en del av Ideon Science Park, Sveriges första och största science park, och består av två huskroppar med gemensam entréhall. Byggnaden, som är 74 meter hög och har 19 våningar, har ett avancerat miljötänkande med ett stort antal energibesparande innovationer. Bland annat är Sveriges största solcellsanläggning installerad i delar av fasaden.

Packbridges kontor är inrymt i den av de två huskropparna, som består av enbart kontor och som har sammanlagt 700 arbetsplatser. Den andra huskroppen inrymmer Elite Hotel, som bland annat erbjuder konferenslokaler med plats för upp till 220 personer.

I sitt senaste nyhetsbrev, där Packbridge skriver om sitt nya kontor, meddelar man också att tillströmningen av nya medlemsföretag fortsätter.
De senast tillkomna nya medlemmarna är etikettföretaget Skanem Skurup samt de tre stora livsmedelsföretagen Santa Maria, Oatly och Saba Fresh Cuts.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-02-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK