...
Snabba prototyper på Packbridgefrukost

Hur man snabbt tar fram och bedömer nya förpackningslösningar med hjälp av prototyper och 3D-hjälpmedel blir huvudtemat, när förpackningsklustret Packbridge håller frukostmöte i Lund den 14 mars.
”Att kunna bedöma en ny idé eller design på ett bra sätt är en utmaning, men med hjälp av datorvisualisering eller fysiska modeller framtagna i 3D-skrivare kan arbetet underlättas och produkter skräddarsys”, skriver Packbridge.


På frukostmötet kommer Stefan Söderberg och Mattias Bodell från Packbridge North att berätta om tankesmedjan Design & Prototyping Platform – Blå Studion, där man direkt i studion kan testa en idé genom att till exempel konstruera en första ”mock-up” eller prototyp.

Leif Norman från Prototal AB kommer att berätta om några av de olika additiva tillverkningsmetoder som finns på marknaden. Han kommer att visa på deras möjligheter inklusive för- och nackdelar och visa praktiska exempel på när respektive metod använts. Föredraget kommer att handla om grundläggande fakta kring additiv tillverkning som t ex 3D-printing, lasersintring och stereolitografi.

Daniel Remborn Kruse och Daniel Claesson från Sir Lancelot håller ett föredrag på temat “Förbättra din kommunikation med 3D-animation” och Christer Hult från Digital Context ska berätta om företagets mix av skräddarsydda lösningar som 3D-grafik, illustrationer, animationer, film och interaktiva media.

Packbridges frukostmöte den 14 mars äger rum i nyinvigda Ideon Gateway i Lund, där Packbridge har sitt nya kontor (läs här).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-02-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK