...
Specialkoncept under interpack 2014:
Komponenttillverkare får egen mässa
Bernd Jablonowski. (Bild: Rene Tillmann/Messe Düsseldorf)

Tyska mässarrangören Messe Düseldorf lanserar en specialmässa i anslutning till nästa års upplaga av den gigantiska förpackningsmässan interpack. Under beteckningen ”komponenter för processer och förpackningar” kommer tillverkare och leverantörer av komponenter och tillbehör till förpackningsindustrin att under tre dagar kunna visa sina produkter i en specialutställning.
”Även om underleverantörerna inte kan ställa ut på själva interpack, så får de nu en möjlighet att visa sina tjänster och produkter i omedelbar anslutning till huvudmässan – och interpack-utställarna har sina leverantörer på gångavstånd för konsultation och service”, säger interpack-chefen Bernd Jablonowski.


Underleverantörsmässan kommer att äga rum under tiden 8 – 10 maj 2014, medan själva huvudmässan interpack pågår under dagarna 8 – 14 maj. Sidomässan “components for processing and packaging” kommer att finnas i Düsseldorfs Stadthalle i Congress Center Süd, som ligger inne på det väldiga Messe Düsseldorf-området och mässan kommer att arrangeras som en ”fast fair” med färdiginredda montrarmed ett begränsat antal storlekar på 9, 12 respektive 18 kvadratmeter.

Specialmässan riktar sig i första hand till företag som specialiserat sig på komponenter och produkter som motorer och drivsystem, styrnings- och sensorteknik, övervakningssystem, hanteringsteknik, industriell mjukvara och maskinkommunikation samt producenter av kompletta automationssystem för förpackningsmaskiner. Mässan är också tänkt för tillverkare och leverantörer av delar, komponenter, tillbehör och kringutrustning till förpackningsmaskiner samt oika typer av serviceföretag inom förpackningsområdet.

Messe Düsseldorf skriver i ett pressmeddelande att besökare till såväl huvudmässan interpack som specialmässan “components for processing and packaging” kan besöka båda mässorna utan att behöva köpa en extra biljett.

Företag som är intresserade av att ställa ut på “components for processing and packaging” kan redan nu registrera sig på www.packaging-components.com
Fördelning av monterplaceringar, etc. inleds den 1 oktober i år.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-02-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK