...
Patron med inbyggt skrivhuvud i Linx nya bläckstråleskrivare

Brittiska Linx Printing Technologies Ltd har lanserat en ny termisk bläckstråleskrivare (bilden) för snabb och säker kodmärkning av olika typer av transport- och konsumentförpackningar.
Skrivaren, som har beteckningen Linx TJ725, sägs vara enkel och snabb att montera och sätta igång utan behov av servicetekniker eller specialverktyg. Användaren riskerar dessutom inga dyra reperationer eller byten av skrivhuvuden, eftersom dessa är inbyggda i bläckpatronerna vilka kan bytas på några sekunder.


Linx 725 är också försedd med företagets innovativa Active Cartridge Care System® , som skyddar bläckmunstyckena och ger fullgott skrivresultatet från första till sista märkningen. Systemet känner också av bläckförbrukningen och ger besked om hur många märkningar som återstår, innan bläcket är slut.

Linx skriver i ett pressmeddelande att skrivaren har en inbyggd hastighetssensor, som automatiskt detekterar både linjehastighet och riktning, vilket eliminerar behovet av en separat givare.

Skrivaren kan utföra märkningar i ett flertal stilsorter med texthöjder upp till 12,5 millimeter och i upplösningar upp till 300 dpi. Skrivhastigheten anges till maximalt en meter i sekunden.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-02-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK