...
Dags för anmälan till Pro Carton/ECMA Award
Den prestigefyllda utmärkelsen ”Årets Kartongförpackning” gick i fjol till den här ytterförpackningen för Taittingers champange, tillverkad i kartong från Iggesund Paperboard och Mayr-Meinhof Carton.

Europeiska kartongorganisationen Pro Carton påminner om att det nu börjar bli dags att anmäla bidrag till den stora kartongförpackningstävlingen Pro Carton/ECMA Award.
Alla kartonganvändande aktörer genom hela leveranskedjan, från materialtillverkare och konverterare till designers, varumärkesägare och återeförsäljare, är välkomna att deltaga i tävlingen som syftar till att framhäva den innovativa kraften och kreativiteten hos materialet kartong.


Att numera även återförsäljare/detaljhandlare kan anmäla bidrag till tävlingen har redan visat sig framgångsrikt. Vid fjolårets Pro Carton/ECMA Award gick till exempel ett av de tre stora prisen - Sustainability Award – till österrikiska återförsäljaren REWE International.

Nytt från fjolårets tävling är också att finalbidragen och de vinnande förpackningarna skickas ut på turné runt om i Europa. Vinnarbidragen från 2012 har sålunda hittills visat upp i Köpenhamn, Berlin, Wien, London och Amsterdam och fler destinationer är på väg i år.

Sista anmälningsdag till årets Pro Carton/ECMA Award är den 6 juni. Mer info finns på tävlingens hemsida.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-02-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK