...
Utveckling och tillväxt när Peter Stopp går in i Collabra

Peter Stopp (bilden) kliver in som delägare och ansvarig för affärsutveckling i Collabra, en av Sveriges ledande byråer inom Artwork Management. Peter Stopp kommer närmast från Citat, en av Sverige största reklam- och produktionsbyråer, där han varit VD från 2008.
”Förpackningen blir en allt viktigare del i marknadsmixen. Collabra har en unik position på marknaden som specialist inom hantering av förpackningsdekor. Jag ser en stor potential för bolaget inom det här området och min främsta uppgift blir att utveckla affären och driva tillväxt”, säger Peter Stopp.


Collabra är ledande i Sverige inom Artwork Management i form av implementering och hantering av förpackningsdekor från designbyrå till tryck. Byrån är specialiserade på förpackningsgrafik, processer och systemstöd för att effektivisera komplexa flöden och kvalitetssäkring inför tryck

”Peter har precis den bakgrund vi behöver för att vara med och ta Collabra till nästa nivå och etablera oss som ledande nordisk aktör inom Artwork Management”, säger Joanna Gränström, VD och en av grundarna av Collabra.

Collabra skriver i ett pressmeddelande att man varje år hanterar över 3.000 förpackningsoriginal på fler än 25 språk för välbekanta varumärken som Estrella, Tork, Libero, Casco, m fl..

”Artwork Management är en växande nisch som hjälper företag att göra stora besparingar och få mer kontroll och där specialistkompetensen värderas högt”, avslutar Peter Stopp.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-03-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK