...
Ny VD för manroland i Sverige och Danmark

Till ny VD för manroland Nordic Sverige och Danmark har utsetts Björn Gustafsson (bilden). Det skriver företaget i ett pressmeddelande.
Björn Gustafsson kommer närmast från Anecta, där han har arbetat med företagsöverlåtelser. Han har lång erfarenhet från ledande positioner, bl.a. som marknadsdirektör på Smurfit Packaging AB samt VD och koncernchef för Taberg Media Group AB. Han har även varit verksam som managementkonsult både i eget bolag och som anställd.


”Jag ser med stor tillförsikt fram emot att få leda manrolands svenska och danska verksamheter. Att branschen även fortsättningsvis står inför stora förändringar är jag förstås fullt införstådd med. Detta är en riktigt spännande utmaning att ta tag i med kraft”, säger Björn Gustafsson i en kommentar till sin utnämning.

manroland skriver i meddelandet att det nu är drygt ett år sedan Langley Holdings tog över arkoffsetdivisionen från manroland. Under denna period har manroland sheetfed omstrukturerats och fått en organisation anpassad att möta marknadens förväntningar från. Målet att sälja 100 tryckpressar under 2012 har uppnåtts och manroland sheetfed ser framtiden an med stor tillförsikt.

manroland mycket nöjda med att ha kunnat rekrytera Björn Gustafsson som VD för verksamheten i Sverige och Danmark och man anser att han med sina kunskaper om marknaden och sina erfarenheter från ledande positioner har goda förutsättningar att långsiktigt flytta fram manrolands positioner.
”Vi vill tydligt visa våra kunder i Norden att vi fortsätter satsa långsiktigt och att vi kan fortsätta erbjuda våra kunder den fulla service de har varit vana vid från manroland”” säger Rafael Penuela, VD för manroland sheetfed GmbH.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-03-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK