...
Fler utmärkelser till Polykemi i Kina
”Detta betyder mycket för alla medarbetare och för hela företaget”, sade en stolt Magnus Lindahl, när han tog emot priset.

Ystadbaserade plastcompoundtillverkaren Polykemi AB:s helägda dotterbolag Polykemi China har tilldelats ytterligare en prestigefylld utmärkelse.
I fjol höstas var Polykemi China en av sju vinnare av mediekoncernen Ringiers innovationspris Technology Awards (läs här) och nu i dagarna har bolaget tilldelats ”Suzhou Enterprise Famous Brand”, som är den mest prestigfyllda belöning ett företag kan få i regionen Suzhou, där Polykemi China har sin anläggning i staden Kunshan.


”Polykemi är ett innovativt kunskapsföretag, som tillgodoser marknadens krav på slutprodukter av absolut högsta världsklass. Regionen Suzhou har all anledning att vara stolt över Polykemi.” Så löd delar av motiveringen till utmärkelsen.
Utmärkelsen innebär också att delstaten Suzhou vill garantera att Polykemis produkter inte kopieras i regionen.

”Vi startade upp verksamheten i Kina 2005 och invigde vår fabrik 2008. Att vi nu får denna utmärkelse betyder självklart mycket. Inte minst för alla våra anställda”, säger Magnus Lindahl, Polykemis VD i Kina.

Familjeägda Polykemi har drygt 200 anställda. På huvudkontoret i Ystad finns företagets alla övergripande funktioner, som försäljning, tekniskt kundstöd, inköp, administrativa stödfunktioner samt forskning och utveckling. I Kunchan, Kina finns ett självständigt dotterbolag för försäljning, inköp och produktion.
Dessutom har Polykemi dotterbolag/försäljningskontor i Danmark, Tyskland och Tjeckien samt agenter på flera platser runt om i världen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-03-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK