...
Londonbyrå uppgraderar Pierre Roberts förpackningsdesign för underkläder

Londonbaserade designfirman Webb deVlam har uppgraderat kosmetik- och underklädesföretaget Pierre Roberts svenska och norska produktportfölj av underkläder med en starkare och mer konsekvent varumärkesstrategi, som bland annat inbegriper uppfräschning av logotyp och förpackningsdesign (bilden).
Syftet med arbetet är, enligt ett pressmeddelande, att öka märkeskännedomen, kvalitetsmedvetenheten och märkeslojaliteten bland stil- och designmedvetna konsumenter.


Förpackningsdesignen har spelat en avgörande roll för Pierre Robert, sedan man år 2006 lanserade sitt underklädesmärke i dagligvaruhandeln. År 2011 fick Webb deVlam, som samarbetet med Pierre Robert i flera år, förnyat förtroende att se över varumärket inför lanseringen av Pierre Roberts nya produktkollektioner för män och barn, som gjordes år 2012.

”Den visuella kommunikationen uttrycker en mer sofistikerad attityd och en stilren och väl synlig logotyp ger uttryck för elegant, tidsenlig design och kvalitet”, säger John-Paul Hunter, creative director på Webb deVlam London.
Designen bygger också på kampanjslogan "Fit for Reality" och framhåller varumärket som önskvärt och tillgängligt med produktegenskaper som tilltalar självsäkra modemedvetna konsumenter.

”Vi är mycket nöjda med den varumärkesstrategin och förpackningsdesign Webb deVlam har skapat. Dessa förstärker vår produktserie inom underklädeskategorin och vi är säkra på att detta kommer att stärka varumärkeskännedomen för Pierre Robert”, säger Elisabeth Tapper, marknadsdirektör Pierre Robert Group.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-03-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK