...
Snabb och användarvänlig skrivare från Hitachi Europe

Hitachi Europe, med säte i tyska Düsseldorf, har utvecklat en ny bläckstråleskrivare för industriell märkning, som betecknas som både snabb och användarvänlig.
Företaget skriver i en pressrelease att bläckstråleskrivaren RX-SD (bilden) är utformad så att systemdelar kan bytas ut individuellt. Om fel uppstår på en mindre komponent behöver man alltså inte byta en hel modul utan endast den felande komponenten. Detta gör att kunden slipper onödiga kostnader vid service och underhåll.


RX-SD är dessutom försedd med filter, som är mycket lätta att byta tack vare patenterade anslutningar. Filterbyte genomförs snabbt, rent och enkelt eftersom filtren är lättåtkomligt placerade i en gängad ”hatt”. Ett filter skruvas bara loss och ersätt med ett nytt och detta går mycket snabbt med hjälp av bajonettfattningen, som öppnas och stängs på några sekunder.

Svensk representant för Hitachis bläckstråleskrivare är företaget Svenska Allen Coding AB i Skarpnäck.

Hitachi Europe ingår i globala japanska koncernen Hitachi, som sysselsätter 377.000 medarbetare över hela världen. Hitachis huvudkontor ligger i Tokyo och koncernen har över 20.000 produkter i sin portfölj, omfattande allt från industriella system och IT-tjänster till metallmaterial, kemiska material och komponenter samt digitala medier och förbrukningsprodukter. Koncernen omsatte i fjol 11.226 miljarder yen, vilket motsvarar cirka 770 miljarder kronor.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-03-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK