...
Multivac AB först inom koncernen med servicenhet för eftermarknad
Niclas Fagerström och Fredrik Andersson är de två nya medarbetarna i Multivacs ”After Sales”.

Internationella förpackningsmaskinkoncernen Multivacs svenska dotterbolag Multivac AB blir först inom koncernen med att starta upp en ny enhet, som tar sikte på eftermarknaden och där man ska sätta fokus på att maximera nyttan av befintliga maskiner snarare än nyförsäljning och på att ytterligare förbättra företagets service gentemot sina kunder.
Den nya enheten, som fått namnet ”Multivac After Sales”, följs med stort intresse av moderbolaget i Tyskland.
”Vi ser bara positiva reaktioner på vårt utvecklingsprogram hittills, så jag tror fler bolag inom koncernen kommer att hitta liknande lösningar framöver”, säger Anders Källman, VD för Multivac AB.


Två nya medarbetare har anställts inom After Sales-konceptet och de heter Niclas Fagerström och Fredrik Andersson.
Anders Källman ser anställningen av de båda som ytterligare ett led i att öka servicegraden gentemot kund.
”Det är viktigt att vi finns på plats hos kunderna, inte bara i planeringsfasen av nya maskiner eller då en maskin behöver service, utan i förebyggande syfte och för att kunna informera om möjligheter och ge input. Det är detta Fredrik och Niclas har som fokus”, säger Anders Källman.

Fredrik Andersson och Niclas Fagerström är väldigt nöjda med mottagandet de fått hos företagets kunder
”Det känns att man är välkommen och att vi fyller ett behov”, säger Fredrik Andersson.

En annan utökning av sin kundservice, som Multivac genomfört, är etableringen av en speciell webbshop för reservdelar. Ökad tillgänglighet och förenklad inköpsprocess av Multivas originalreservdelar är några fördelar, som man vill uppnå med den nya webbshopen.

”Man kan beställa reservdelar vilken tid på dygnet som helst och eftersom många av våra kunder arbetar i skift tror vi att tjänsten kommer att bli mycket uppskattad – inte minst av de som arbetar utanför ordinarie öppettider”, säger Niclas Fagerström.

Webbshopen når företagets kunder via Multivac hemsida. All information är på svenska och både bilder och artikelnummer finns inlagda för respektive produkt. Priserna är individuellt anpassade efter respektive kund och såväl leveransadress som fakturaadress hämtas direkt från affärssystemet.

”Våra serviceavtalskunder har rabatt på våra reservdelar och eftersom webbshopen är kopplad till vårt affärssystem kan man lätt logga in med sina specifika login-uppgifter”, säger Fredrik Andersson.

Multivac utvecklar, producerar och marknadsför förpackningslösningar för behandling, paketering och etikettering av livsmedel, medicinska artiklar och en mängd andra produkter. Koncernen finns i mer än 140 länder världen runt och har drygt 3.600 anställda. Sedan 1988 är Multivac AB Sverige dotterbolag till Multivac Export AG i Schweiz. Det svenska huvudkontoret finns i Lund med en filial i Stockholm.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-04-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaskiner Marknad Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK