...
Uppdaterat risomslag från Stora Enso
QR-koden länkar till en speciell informationssida på nätet.

Stora Enso har uppdaterat och moderniserat förpackningen till sitt skrivar- och kopieringspapper MultiCopy, enligt ett pressmeddelande.
Det nya risomslaget har dock kvar den typiska gröna färgen, som anknyter till MultiCopys miljöprofil och kvalitet. Uppdateringarna i förpackningen märks i stället mest på risomslagets baksida, där man bland annat finner en tvådimensionell QR-kod (Quick Response) som kan scannas av med mobiltelefon och länkar användaren till en flerspråkig informationssida för MultiCopy.


”QR-koden är ett fantastiskt redskap och vår speciella MultiCopy-sida är användarvänligt byggd för att passa för mobiltelefonens lilla displayformat”, säger Ylva Haglund, marknadsansvarig för kontorspapper vid Stora Enso Printing and Reading.

Informationen på den speciella MuliCopy-sidan finns för närvarande på svenska, engelska, tyska, spanska, tjeckiska samt ryska och kommer att utökas med fler språk.

Det uppdaterade risomslaget har också försetts med ett ”Print Quality Index”, som är en skala där användaren kan se hur bra MultiCopy-papper passar för olika användningsområden som kopiering, fax, duplex, laser, InkJet, etc.

Informationsetiketten på risomslagets gavel har också uppdaterats för att göra det lättare för användaren att ute i butiken se vilken typ av papper som förpackningen innehåller.
”Våra kunder har upplyst oss om att den information som är viktigast ute i butik är storlek, ytvikt och om pappret är hålat eller ohålat. På den nya förpackningen har vi därför gjort denna information mer synlig”, säger Ylva Haglund.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-04-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK