...
Uppmärksammad innovationsutställning ”förpackas” av The Packaging Arena
Sandra Eriksson, VD på The Packaging Arena, gläder sig åt projektet att ”förpacka” världsutställningen ”1001 inventions”.

Värmländska The Packaging Arena har fått i uppdrag att ta fram mobila montrar till den prisbelönta utställningen ”1001 inventions”, som tidigare blivit en stor succé i både USA och Storbritannien och som nu ska turnera runt i resten av Europa. Utställningen får turnépremiär på Värmlands Museum i Karlstad i augusti och ska också visas i Oslo, Stockholm, Göteborg och Malmö.
”Det känns jättekul att få vara delaktig i den här stora satsningen som Värmlands Museum gör och extra kul att vi kan involvera några av våra medlemsföretag i projektet”, säger Sandra Eriksson, VD på The Packaging Arena.


Projektet att ”förpacka” den här världsutställningen leds alltså av The Packaging Arena. Karlstadsbaserade reklambyrån Bulldozer kommer att stå för den kreativa delen och BillerudKorsnäs bidrar med material och konstruktion.

”Utställningen handlar ju om innovation och därför är The Packaging Arena helt rätt partner för projektet. Det känns också värdefullt för oss att kunna hålla produktionen av montrarna här i regionen”, säger Marie Östblom, utställningschef vid Värmlands Museum.

Den mobila utställningen, som innehåller utvalda delar av ”1001 inventions”, startar den 1 juli och kommer att flyttas runt i städerna under hela utställningsperioden. På Värmlands museum kan man uppleva ”1001 inventions” från 31 augusti till 19 januari 2014.
”Vi hoppas att den mobila utställningen ger en rejäl tillökning av besökare till museet och Värmland under hösten”, avslutar Sandra Eriksson,.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-04-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK