...
Smurfit Kappa uppdaterar designverktyget InnoBook
Exempel hämtat ur Smurfit Kappas InnoBook.

För mer än 15 år lanserade Smurfit Kappa den första upplagan av design- och inspirationsverktyget InnoBook, vilket bäst kan beskrivas som ett bibliotek med innovativa och inspirerande förpackningslösningar, som kan användas av såväl koncernens egna förpackningskonstruktörer som Smurfit Kappas kunder.
Nu i dagarna har Smurfit Kappa lanserat ännu en uppdaterade version av InnoBook, som nu innehåller mer än 4.800 exempel på förpackningslösningar kreerade av över 700 designers världen över.


Smurfit Kappa skriver i ett pressmeddelande att även om den senaste upplagan av InnoBook fortfarande utgår från det ursprungliga konceptet, så är den samtidigt också den mest interaktiva versionen av InnoBook, där användaren bland annat kan studera förpackningslösningarna i 3D och även se videos med monteringsanvisningar, edtc.

Design- och innovationsverktyget InnoBook konsulteras dagligen mer än 400 gånger och används av mer än 250 Smurfit Kappa-experter världen över för att hjälpa företagets tusentals kunder att hitta de rätta förpackningslösningarna. InnoBook är också ett dynamiskt verktyg för Smurfit Kappas egna designers, där alla deras skapelser är samlade på ett och samma ställe

"Den senaste versionen av InnoBook innebär en spännande utveckling för oss i vår strävan att ständigt erbjuda kunderna bästa möjliga service och ge kundernas designprocess en flygande start. InnoBook ger våra kunder möjlighet att alltid ha tillgång till en växande bank av design- och förpackningslösningar. Vi hoppas kunderna blir lika entusiastiska över nya InnoBook som vi själva är!”, säger Smurfit Kappas VD Tony Smurfit.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-04-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK