...
Sidel öppnar nya kontor i Dubai och Frankfurt

Globala PET-förpackningstillverkaren Sidel, som ingår i Tetra Laval-gruppen, öppnar två nya regionala huvudkontor i Dubai respektive Frankfurt, som en del i företagets pågående arbete att öka servicen till kunderna och erbjuda dem att ta del av Sidels globala erfarenheter via lokala försäljnings- och serviceorganisationer.
”Dubai är den perfekta platsen för Sidel, som kommer att föra oss närmare våra kunder i hela Mellanöstern och Afrika och ge oss möjligheter att hjälpa dem med de utmaningar de står inför”, säger Peter Logan (bilden), chef för Market Operations inom Sidel.


Regionkontoret i Dubai ska alltså serva den växande marknaden i Gulfstaterna, Mellanöstern och Afrika, medan kontoret i tyska Frankfurt tar sig an kunderna i Europa och Centralasien.

Placeringen av det nya europeiska regionhuvudkontoret i Frankfurt är också vald med strategisk omsorg. Västra Europa är en dynamisk marknad när det gäller dryckesförpackningar och Tyskland står för den starkaste ekonomin i Europa.

”Vårt regionala kontor i Frankfurt placerar oss på tröskeln till våra största kunder i Europa. I Frankfurt sammanför vi logistik, service, utbildning, orderhantering och regional samordning under samma tak, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda verkligt samordnade lösningar”, säger Peter Logan.

De båda nya kontoren beräknas vara i full drift i september i år.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-05-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK