...
ICA:s logistikdirektör förstärker Svenska Retursystems styrelse

Svenska Retursystem, som utvecklar och administrerar returbaserade emballagesystem för svenska dagligvarubranschen, har fått en viktig förstärkning. Det är ICA Sveriges logistikdirektör Petra Albuschus (bilden), som sedan april i år utsetts till ny ledamot i Svenska Retursystems styrelse och som med sin bakgrund och erfarenhet ska bidra med ytterligare kompetens inom logistik- och affärsutveckling.
” Svenska Retursystem har en central roll i den svenska dagligvarubranschen och jag ser fram emot att vara delaktig i bolagets och systemets fortsatta utveckling. Det finns stora möjligheter att fortsätta utveckla branschens varuhantering och expandera systemet än mer”, säger Petra Albuschus.


Petra Albuschus har en lång och bred erfarenhet från dagligvarubranschen. Hon har tidigare varit en del av Procter & Gamble där hon under en längre tid drivit projekt och arbetat med logistikutveckling för främst snabbrörliga konsumentvaror inom Sverige och Norden.

”Vi är mycket glada över att få Petra Albuschus som ny styrelseledamot. Hennes gedigna erfarenhet av dagligvaruhandel och logistik kommer att bli ett värdefullt tillskott för oss”, säger Hans-Åke Hammarström, styrelseordförande i Svenska Retursystem


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-05-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK