...
Ekmans i Jönköping har fått ny VD

Välkända förpackningskonverteraren Ekmans AB i Jönköping, som ingår i Trioplast-koncernen, har fått en ny verkställande direktör. Han heter Thorbjörn Sagerström (bilden) och kommer närmast från en motsvarande post vid Isaberg-Rapid/Esselte. Parallellt med VD-skapet i Ekmans kommer Thorbjörn Sagerström också att verka som affärsområdeschef för divisionen Tryckta Förpackningar inom Trioplast.
”Ekmans är ett välskött bolag med mycket bra produkter, ett starkt varumärke i branschen och en stark position på den nordiska marknaden”, säger Thorbjörn Sagerström.


Thorbjörn Sagerström, som är 51 år och bor med sin familj i Värnamo, har innan sin tid som VD vid Isaberg-Rapid arbetat med hela världen som sitt arbetsfält, bland annat i Thule AB i nästan 13 år och med Exportrådet i Detroit i tre år. Och nu har han alltså tagit sig an VD-skapet för Ekmans i Jönköping och ser fram emot den utmaning, som detta innebär.
” Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen som det innebär att utveckla varumärket Ekmans och divisionen Tryckta Förpackningar. Vår övergripande strategi ligger klar och vi har alla förutsättningar att växa under de kommande åren genom ökad lönsamhet med kunderna i fokus”, säger han.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-05-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK