...
Ny aktör tar hand om etikettspillet
Exempel på hanteringssystem för etikettspill tillverkat av danska Lundberg Tech. (Bild Lundberg Tech).

Landskrona-baserade Wasberger AB har köpt in sig i danska företaget Lundberg Tech, som tillverkar och levererar avfallshanteringssystem på global basis.
Avsikten med affären är att Wasberger AB i fortsättningen ska marknadsföra Lundberg Techs produkter och system för spillhantering inom etikettområdet.
För ändamålet har en speciell organisation, kallad Wastech, bildats, vilket också blir varumärkesnamnet på de produkter, som ska marknadsföras.


Wasberger AB skriver i ett pressmeddelande att Wastech kommer att erbjuda olika typer av spillhanteringslösningar, allt från enstaka system för hantering av kanttrimningsspill och mobila helhetslösningar till stora centralsystem för hantering, balning och komprimering av stora spillmängder vid matris- och etikettproduktion.

Wastech-produkterna ska säljas och distribueras av återförsäljare världen över.

Wasberger AB tillverkar och levererar maskiner, system och utrustning inom narrow web-området till bland annat etikettryckerier och konverterare i Europa. Företaget har dotterbolag i bland annat Danmark, Ryssland, Polen, Ukraina och Italien.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-05-20

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK