...
Annorlunda svensk vinförpackning lanseras i världsmetropolen Chicago

Svenska Cefour Wine & Beverages affärsidé att sälja vin och andra alkoholhaltiga drycker i specialdesignade och drickfärdiga engångsförpackningar blir allt populärare. Det senaste är att Cefours engångsförpackning ”Easy Wine Glass”(bilden) kommer att lanseras på bred front i USA-delstaten Illinois och dess huvudstad, världsmetropolen Chicago.
Lanseringen sker genom ett avtal som Cefour träffat med amerikanska Burke Beverage Inc, och som innebär distribution och försäljning av Easy Wine Glass i staten Illinois.


Enligt avtalet ska Burke Beverage samarbeta med nio Metro Chicago Miller-Coors distributörer och på så sätt kommer Easy Wine Glass att finns på majoriteten av presumtiva försäljningsställen i såväl Chicago som i hela Illinois.

”Cefours Easy Wine Glass är en vinnare och alla Miller-Coors leverantörer i Chicago kommer att använda vinförpackningen för sina specialevents i sommar. Det kommer definitivt att framhäva varumärket hos konsumenterna och leda till stor försäljning i detaljhandeln”, säger Jon Reynolds, varumärkeschef hos Burke Beverage.

Avtalet innebär att Cefour ska effektuera en första order värd 340.000 kronor med utleverans i maj i år.

”Vi är väldigt nöjda med den oerhört positiva respons vi har fått på konceptet samt att Easy Wine Glass nu kommer att finnas tillgängligt i ytterligare en amerikansk delstat”, säger Mikael Bergholts, VD på Cefour Wine & Beverage.

packnyheter.se har tidigare skrivit om Cefours engångsförpackning i form av ett drickfärdigt vinglas – läs här.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-05-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK