...
Ny ordförande i The Packaging Arena
The Packaging Arenas VD Sandra Eriksson omgiven av nye ordföranden Helén Högberg och nye styrelseledamoten Fredrik Werner.

Vid gårdagens föreningsstämma i The Packaging Arena valdes Helén Högberg till ny styrelseordförande. Hon är till vardags VD på Kostym Designbyrå och Clara Reklambyrå.
”Det känns inspirerande att ta över ordförandeskapet och utveckla The Packaging Arena till en ännu spetsigare aktör inom den svenska förpackningsindustrin”, säger den nya ordföranden i en kommentar.
Vid stämman invaldes vidare Fredrik Werner, affärsområdesutvecklare på Stora Enso, som ny ledamot av styrelsen.


”The Packaging Arena är på väg in i en ny fas i utvecklingen. Det känns väldigt roligt att tillsammans med styrelsen och med Helén i spetsen ta ett stort kliv framåt för att möta framtidens utmaningar”, säger Sandra Eriksson, VD på The Packaging Arena.

Den nya ordföranden Helén Högberg har lång erfarenhet av förpackningsbranschen, nära kontakt med marknaden samt bred kunskap om utvecklingsprocesser.
”Konkurrensen är vassare än någonsin och det gäller att ligga i framkant för att ta del av de ökade investeringar som varumärkesägare idag gör. Det är viktigt för företag i hela värdekedjan och The Packaging Arena har en viktig roll att spela där”, säger Helén Högberg.

The Packaging Arenas nya styrelse ser nu ut så här::
Ordförande: Helén Högberg, Clara.
Ledamöter: Berit Westergren, Broby Grafiska; Charlotta Stenson, Bulldozer; Claes Dahlbom, Sun Chemical; Fredrik Werner, Stora Enso; Henrik Kjellgren, Nordic Paper och Sofia Andersson, Karlstads universitet.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-05-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK