...
Nordvalls övertar tyska etikettkunder

Ledande etikettproducenten Nordvalls i Sjöbo stärker sin position i Sverige och norra Europa genom att förvärva Helsingborgsbaserade NN Etikettens kunder i Tyskland. Affären, som genomförs den 1 juni, omfattar en omsättning på cirka 30 miljoner kronor och inbegriper etikettkunder främst inom livsmedels- och färgindustrin.
”Vi är väldigt nöjda med förvärvet av NN Etikettens kunder. Vi betraktar norra Europa som vår hemmamarknad och förvärvet känns som ett naturligt steg i vår tillväxtstrategi”, säger Nordvalls VD Patrik Jenemark (bilden).


I och med övertagandet av NN Etikettens tyska kundunderlag ökar Nordvalls sin årsomsättning till mer än 300 miljoner kronor.
”Nordvalls är inne i en mycket expansiv fas och vår vision är att bli ledande i norra Europa inom fem år. Detta kommer vi att uppnå genom att jobba i nära samarbete med kunderna för att skapa en organisk tillväxt”, säger Patrik Jenemark.

Förvärvet innebär att Nordvalls nu får ett försäljningskontor i Rinteln utanför Hannover, där Norbert Schwick blir ny försäljningschef för Tyskland. Norbert Schwick har 25 års erfarenhet i etikettbranschen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-05-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Köp/Försäljning/Samgående

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK