...
Erfaren ”pappersman” ny VD i Pressretur AB

Pressretur AB, som är en av delägarna i Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) kommer att få en ny VA. Han heter Andreas Boo (bilden)’och kommer närmast från Holmenkoncernen, där han arbetar med inköp och försäljning. Han har också arbetat inom den europeiska pappersindustrins branschorganisationer i Bryssel.

Andreas Boo, som är 40 år och utbildad jägmästare, tillträder sin nya tjänst den 2 september i år, och efterträder då Göran Nilsson, som under någon tid framöver kommer att stå till ägarnas förfogande på konsultbasis och även kommer att kvarstå i Pressreturs styrelse.
Andreas Boo i sin tur kommer parallellt med VD-uppdraget i Pressretur att arbeta vidare med vissa frågor inom Holmenkoncernen.

Pressretur organiserar på uppdrag av sina ägare och anslutna företag inom grafiska och förlagsbranscherna insamlingen och återvinningen av tidningar. Verksamheten bedrivs utan vinstintressen och syftet är att på ett miljöriktigt sätt uppnå de mål som finns uppställda i producentansvarsförordningen för returpapper. Sedan 2005 deltar Pressretur som delägare i samarbetet kring driften av landets återvinningsstationer med övriga materialbolag inom FTI.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-06-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK