...
Rondo Plast får ny produktchef och ny försäljningsorganisation

Ystadbaserade plaståtervinningsföretaget Rondo Plast, som är ett helägt dotterbolag till plastompoundtillverkaren Polykemi, satsar nu hårt mot framtiden. I ett pressmeddelande skriver Polykemi att Rondo Plast nu kan erbjuda sina kunder 16 återvunna standardprodukter inom polymerkategorier som PP, HDPE, m. fl. Produkterna marknadsförs under namnet Repro.
I satsningen inför framtiden har Rondo Plast också anställt en ny produktchef, som heter Carolina Haraldson (bilden) och förändrat organisationen, så att Rondo Plasts återvunna produkter i fortsättningen kommer att säljas av den samlade försäljningsorganisationen på Polykemi, tillsammans Polykemis dotterbolag och agenter runt om i världen.


”Jobbet som produktchef är en härlig utmaning som dessutom ligger rätt i tiden. Med den ökade miljömedvetenheten bland våra kunder och vår offensiva satsning räknar jag med att vi skall kunna öka Rondos omsättning med mer än 50 procent de närmaste åren”, säger Rondo Plasts nya produktchef Carolina Haraldson .

Just ett ökande miljötänkande bland kunderna är en av de drivande orsakerna till Rondo Plats offensiva satsning.
”Många slutkunder har ett uttalat mål att deras produkter skall bestå av ett visst antal procent återvunnet material. När vi dessutom kan garantera en hög och jämn kvalitet av återvunnet material är det en självklarhet att vi skall kunna öka försäljningen av Rondos material till alla våra kunder runt om i världen”, säger Polykemis försäljningschef Mattias Persson.

Rondo Plasts verksamhetsfilosofi går ut på att konsekvent försöka komma så nära ursprungskällan som möjligt till det material man köper in och återvinner. På så sätt får man full kontroll över materialet och kan med sitt vidareutvecklade och moderna produktionssystem erbjuda kunderna produkter med bra och jämn kvalitet.
”Att kunna erbjuda 16 standardprodukter, som alltid finns i lager, ger naturligtvis kunden en trygghet. Dessutom arbetar vi intensivt nära våra kunder för att utveckla kundanpassat återvunnet material, som vi i vårt sortiment kallar REZYcom”, säger Mattias Persson.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-06-05

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Personal Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK