...
Halmstadtryckare investerar i åttafärgers flexopress från Windmöller & Hölscher
Anders Gybäck är VD för Gybäck Flexografi AB.

Halmstadsbaserade flexotryckeriet Gybäck Flexografi AB har investerat i en åttafärgers Miraflex AM flexotryckpress (bilden) från tyska Windmöller & Hölscher. Det skriver företagets VD Anders Gybäck i ett mail till packnyheter.se
Tryckpressen kommer att monteras in nu under sommaren och köras igång efter semestrarna.
”Vi på Gybäck Flexografi tror starkt på framtiden och på att flexotryckt material kommer att ha allt större efterfrågan”, säger Anders Gybäck.


Gybäck Flexografi skriver på sin hemsida att den nya pressen kommer att vara en ganska unik tryckpress i Sverige med långa rapportlängder och maximerat tryckresultat. Investeringen gör att Gybäcks räknar med att kunna prestera tryckresultat av högsta kvalitet. Man har också i dagarna lagt beställning på en ny monteringsmaskin från Flexologic, vilken kommer att ge ytterligare kvalitetshöjning till företagets tryckta produkter.

Gybäcks Flexografi levererar flexotryckt förpackningsmaterial till livsmedel, sjukvård, djurfoder samt tryckt rullmaterial till reklambranschen, wellpappindustrin mm. Produkterna omfattar exempelvis glasspapper, margarinomslag, våtservettsförpackningar, säckpapper, papper till dekorwell, streamers och förtryckt liner till wellpapp.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-06-17

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK