...
ACT System utsett till Intermecs bästa RFID-partner i EMEIA-regionen
ACT Systems chef Jan Erik Evanger, i mitten, tar emot utmärkelsen som Intermecs bästa RFID-partner i EMEIA-regionen.

Globala streckkods- och RFID-specialisten Intermec har tilldelat norska ACT System priset som årets partner inom RFID för EMEIA-regionen, som omfattar Europa, Mellanöstern, Indien och Afrika. Priset delades ut vid en högtidlig ceremoni i Barcelona i början av juni i närvaro av 550 Intermec-partners.
ACT System skriver i ett pressmeddelande att detta är det andra priset, som bolaget får för sitt arbete med RFID-teknik inom produktion och logistik.


”Det är glädjande att vi nu betraktas som något av ´RFID-lokomotivet´ inom hela EMEIA-regionen”, säger ACT Systems chef Jan Erik Evanger, som tog emot priset i Barcelona.

ACT System skriver i meddelandet att man gått den långa vägen inom RFID och sett till att lära sig tekniken och dess utmaningar från grunden.

”RFID blev i flera år upphaussad som tekniken som var framtidens lösning och som snabbt skulle ta över streckkoderna och bli teknologin som skulle lösa ´allt´. Men det är med RFID som med så många andra moderna tekniker – utan gedigen kunskap om programvaror och systemlösningar så kommer man ingen vart. Vi har stött på flera aktörer, som inte fått RFID-teknologin att fungera och som fått lägga ner sina RFID-lösningar. Det är inte bara att sätta upp några antenner, montera några RFID-taggar och köra igång!”, skriver ACT System i sitt pressmeddelande.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-06-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK