...
Tesco-man tar över som finanschef när DS Smiths CFO går till Flint Group

Brittiska förpackningskoncernen DS Smith plc, som numera är ägare till merparten av SCA:s förpackningsverksamheter, får en ny finanschef till hösten. Det är Adrian Marsh (t.v. på bilden) från detaljhandelskedjan Tesco, som då kommer att efterträda Steve Dryden (t.h.), som i sin tur går vidare till en motsvarande befattning hos Luxemburgbaserade tryckfärgskoncernen Flint Group.

Adrian Marsh är för närvarande finansansvarig inom Tesco och han har dessförinnan verkat som europeisk finanschef för Astra Zeneca och som ekonomichef för byggprodukter hos glastillverkaren Pilkington plc. Han kommer att tillträda sin tjänst som ny finanschef i DS Smith i slutet av september i år.

”Jag är mycket glad över att få komma till DS Smith vid en så viktig tidpunkt i bolagets historia. Jag är mycket imponerad av företagets verksamhet och förvaltning och ser fram emot att stödja styrelsen i bolagets utveckling”, säger Adrian Marsh i en kommentar till sin utnämning.

”Adrian Marsh har omfattande och värdefull internationella erfarenhet och kompeten se och jag är övertygad om att han kommer att göra en stor insats för DS Smith, när vi fortsätter vår strategi att bli ledande inom förpackningar för konsumentprodukter”, säger DS Smiths styrelseordförande Gareth Davis.

Steve Dryden, som varit DS Smiths finanschef i fem år, lämnar koncernen den 28 juni för att den 1 juli tillträda som CFO (Chief Financial Officer) vid tryckfärgskoncernen Flint Group. Tillförordnad finanschef i DS Smith, tills Adrian Marsh tillträder, blir David Matthews, som för närvarande innehar tjänsten som Group Financial Controller i DS Smith.

”Steve Dryden kommer till Flint Group med ett brett spektrum av erfarenheter och utmärkta meriter inom finansförvaltning och företagsutveckling. Han kommer att bli en förstärkning till ledningsgruppen och ge ett värdefullt bidrag till den pågående framgångsrika utvecklingen för bolaget”, säger Flint Groups VD Antoine Fady i en kommentar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-06-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK