...
Sydetikett fortsätter satsning mot 100-procentig digital produktion
Sydetiketts VD Leif Persson (t.v.) och teknik- och utvecklingsansvarige Dragan Ostojic (mitten) skakar hand med Bjarne Pedersen från Visutech och tackar för god leverans.

Etikettföretaget Sydetikett i Arlöv, utanför Malmö, har i tio års tid satsat konsekvent på digital teknik. Visionen är att producerar helt och hållet digitalt och med sin senaste investering – en HP Indigo WS6600 med In-LinePriming – har man nu kommit allt närmare en 100-procentig digital produktion.
”Med priming in line kommer vi undan ett moment av två, vilket är mer än värdefullt. Samtidigt blir pappersvalen allt enklare för oss, vilket i sig gör oss mer effektiva”, säger Leif Persson, VD på Sydetikett.


Sydetikett menar att den nya HP Indigo-maskinen tillsammans med företagets HP Indigo 6000 samt en högkvalitativ efterbehandlingsteknik för digital produktion gör att Sydetikett tillhör den digitala eliten.
”Vi har nu investerat i vår femte HP Indigo sedan 2003 och det är stabila maskiner med bra service. I slutändan
är vi dock övertygade om att en engagerad personal och stor öppenhet är våra viktigaste framgångsfaktorer, säger Leif Persson.

Sydetiketts nya HG Indigo-maskin har levererats av Visutech, som verkat på den nordiska marknaden i 25 och som är specialiserade på digitala lösningar för den grafiska branschen. Visutech är HP Indigos partner i Norden sedan lanseringen 1994.

Sydetikett, som startades 1999 och omsätter drygt 50 miljoner kronor på 23 anställda, har förutom den digitala tekniken även en flexopress för UV samt en för vattenbaserad teknik i sin maskinpark.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-06-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK