...
FlexoPartner först att bli ”Full HD Flexo”-certifierat

FlexoPartner AB i Sunne har tillsammans med Lundbaserade förpackningsproducenten Flextrus blivit första företag att bli ”Full HD Flexo Certified” av prepress—och förpackningskoncernen Esko. FlexoPartner är därmed det första prepressföretag i Europa som kan stoltsera med denna certifiering.

FlexoPartner, som nyligen investerat i ny maskinpark och renoverade lokaler, erbjuder bland annat den klichéframställningsteknik med finare rastermöjligheter som numera är känd under beteckningen ”Flat-Top-Dot”. Fördelen med tekniken är att man ökar tryckfärgernas densitetsvärden och kan återge fina detaljer med mycket bra skärpa samt att uttoningar får en högre kvalitet.

Grafiska företaget FlexoPartner AB startades 1994 och förutom huvudsätet i Sunne har man också filial i Örebro. Antalet fast anställda är 14 personer och företagets huvudinriktning är repro- och tryckformsframställning för flexografiskt tryck. Dessutom har man agenturverksamhet där man representerar svenska Swedev (rakelstål), tyska Polywest (klichéhylsor) samt ALT (aniloxvalsar).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-08-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK