...
Annorlunda återanvändning:
Gamla plastmuggar blev en tjusig brudklänning!
Detalj från den innovativa ”plastmuggsklänningen”.
Tracey Leahy bär en klänning av plastmuggar på sin bröllopsdag...

Hur kan man återanvända gamla plastmuggar, förutom att mala ner dem och tillverka nytt plastgranulat? Ja, man kan ju till exempel tillverka en tjusig brudklänning av dem..!
Det låter som en fantastiskapelse – men det är faktiskt vad brittiska plastförpackningstillverkaren RPC Tedeco-Gizeh Kenfig har gjort. Och det är dessutom en brudklänning på riktigt: den är specialtillverkad till chefen för en av företagets kunder till hennes bröllopsdag!


Den innovativa och annorlunda brudklänningen är kreerad till Tracey Leahy, som är verkställande direktör för Isle of Man-baserade företaget Mannvend, specialiserade på försäljning och leverans av varuautomater.

”Tracey nämnde att hon skulle gifta sig och kastade fram utmaningen om vi inte kunde tillverka en brudklänning av plastmuggar! Och vårt designteam tände direkt på idén och antog utmaningen”, berättar RPC Tedeco-Gizeh Kenfigs VD David Lowe.

Den blivande bruden gick med på att om ”plastmuggsklänningen” skulle gå att tillverka, så lovade hon också att bära den under en del av sin bröllopsdag!

”Vi är absolut nöjda med resultatet och det faktum att Tracey kommer att bära klänningen på sin bröllopsdag är verkligen ett bevis på hennes kärlek till varuautomatsbranschen”, säger David Lowe.

”Jag är glad att RPC Tedeco-Gizeh Kenfig antog utmaningen och har producerat en så snygg klänning. Det visar hur mångsidiga plastmuggar kan vara och hur långt RPC kan gå för att tillmötesgå sina kunder”, säger Tracey Leahy


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-08-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Övriga Övrigt Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK