...
Han blir ny chef för UPM Raflatac
Avgående Raflatac-chefen Jussi Vanhanen ska nu ägna sig åt författarskap.

Finska etikettmaterialtillverkaren UPM Raflatac får ny chef från den 1 september i år. Det är 38-årige Tapio Kolunsarka (bilden) som blivit utnämnd till Executive Vice President i UPM Raflatac och som dessutom kommer att ingå i UPM-koncernens ledningsgrupp.
Tapio Kolunsarka, som närmast varit ansvarig för UPM Raflatacs verksamheter i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika), har varit anställd i UPM Raflatac i mer än 10 år och innehaft flera nyckelpositioner såväl i Europa som Amerika.


”Jag ser fram emot att ta över rodret på UPM Raflatac, som har haft en framgångsrik tillväxt, baserat på förstklassig kompetens och utmärkt kundservice och vars verksamhet spänner över 40 år”, säger den nye Raflatac-chefen.

Tapio Kolunsarka efterträder Jussi Vanhanen, som beslutat att lämna företaget efter 18 år, för att i stället ägna sig åt författarskap samt verka som rådgivare åt en ledande konsultbyrå.

”Jag har njutit av tiden i UPM Raflatac, men nu är det dags för mig att förnya mig själv och se på livet ur en annan synvinkel. Nu ska jag skriva färdigt en roman, som jag började på för några år sedan, och jag känner att jag kommer att ångra mig senare, om jag inte tar det här steget nu”, säger Jussi Vanhanen.


Publicerad: 2013-08-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK