...
33 förpackningar ska göra upp om den åtråvärda titeln ”Carton of the Year”
Ett finalbidrag är ”Venus Bag”, med kartong från Stora Enso och BillerudKorsnäs. Det är en vinförpackning för kvinnor, vilken rymmer inte bara ett bag-in-box-vin utan också har ett extra utrymme för accessoarer som läppstift, puderdosa, eller varför inte ett vinglas…

Nu är finalisterna utsedda i den stora kartongförpackningstävlingen Pro Carton/ECMA Award 2013.
33 bidrag fördelade på åtta olika kategorier kommer att göra upp om kategorisegrarna och inte minst den åtråvärda titeln ”Carton of the Year”.
ProCarton konstaterar i samband med att man presenterar de 33 finalistbidragen att intresset för nya idéer och förpackningslösningar inom kartongområdet har ökat avsevärt under de senaste åren och man gläds också åt att antalet anmälningar har ökat till årets tävling – inte minst från nya tävlingsdeltagare: nästan en tredjedel av företagen deltar för första gången i tävlingen.


De vinnande förpackningarna kommer att utses av en speciell jury och presenteras i samband med ECMA-konferensen i Dubrovnik, Kroatien, den 19 september, men redan nu kan den som är intresserad se alla finalbidragen på nätet och via mail rösta på sin favoritförpackning.

Bland de, som röstat på den förpackning, som blir ”Årets kartongförpackning”, dras tre lyckliga vinnare, vilka var och en får ett originalexemplar av den vinnande förpackningen, med innehåll!

Finalbidragen i årets Pro Carton/ECMA Award hittar du genom att klicka HÄR och din röst ska du maila till den här adressen: mcewen@procarton.com


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-08-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK