...
Premiärspelare vann Packaging Cup 2013
Fraktkompaniet/Hostman-Steinberg, Patrik Flygare och Thomas Loman, vann årets Packaging Cup på hela 45 poäng.
Filip Edén från lag Xeikon hade längsta drive med 242 meter.
Jan-Åke Gustafsson från Cascade Djupafors kom närmast hål. Bara 3,26 meter kvar till en hole-in-one.

Packaging Cup avgjordes under ypperliga förhållanden på Vasatorps GK:s Tournament Course på onsdagen. Ett drygt 30-tal spelare deltog i lagtävlingen som spelas poängbogey, Fyrboll/Bästboll. Årets vinnare blev två premiärspelare i laget Fraktkompaniet/Hostman-Steinberg, Patrik Flygare och Thomas Loman, på hela 45 poäng. Bästa individuella poäng hade Michael Weberberger från Packstudio Da Vinci på 39 poäng.

Packaging Cup är en av Sveriges äldsta golftävlingar med en drygt 40-årig historia. Tävlingen har arrangerats varje år sedan 1970 med ett par undantag. Tävlingen startades av Intressentföreningen Packforsk och dess dåvarande VD Stig Bergstedt, som är still going strong och deltar i tävlingen. Stig har bara missat en tävling sedan starten i början av 70-talet. Tävlingen arrangerades i år av de ledande branschtidningarna Packmarknaden och nord emballage.
 
”Gensvaret för tävlingen har varit väldigt positivt i år och vi kommer att införa nästa år ytterligare öka våra ansträngningar för att ge hela branschen en golfupplevelse utöver det vanliga, säger Hans Friedsam”, marknadschef på nordemballage.
 
”Alla spelare gjorde väldigt bra ifrån sig i år och det var verkligen en strid på kniven om vem som skulle vinna. Extra kul var det att två premiärspelare som lottats ihop i samma lag tog hem pokalen”, säger Marcus Petersson, chefredaktör på Packmarknaden.
 
Packaging Cup kommer att arrangeras vecka 34 även nästa år. Valet av golfklubb och bana kommer att ske i dialog med spelare och presenteras i god tid inför nästa år tävling.
 
Alla resultat och lite fler bilder publiceras i tidningen nord emballage nr 5 som utkommer den 31 augusti.MARCUS PETTERSSON/BO WALLTEG

Publicerad: 2013-08-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK