...
Läckagesäker kran från Smurfit Kappa

Smurfit Kappas division för bag-in-box-förpackningar meddelar i en pressrelease att man har lanserat en nyutveckling av sitt förseglings- och tappkranskoncept Vitop Original®.
Vitop Original är den ledande tappkranslösningen inom bag-in-box, inte minst tack vare att förseglingen och kranen anses vara 100 procent läckagesäker. Enligt pressmeddelandet är antalet konstaterade läckage sedan lanseringen färre än 3 på 100 miljoner (< 0,000003 procent)!


Under tillverkningsprocessen genomgår varje tappkran ett täthetsprov med ett tryck på 0,4 bar och dessutom finns under processen 60 olika kontrollpunkter, där tappkranarna regelbundet kvalitetstestas. Vitop Original har enligt tillverkaren också utmärkta syrebarriäregenskaper, som gör att innehållet i bag-in-boxen får extra lång livslängd.

Tappkranen Vitop Original är enkel att använda för konsumenten – ett enkelt tryck på en eller båda av kranens ”vingar” räcker för att få innehållet, vare sig det är vin eller någon annan vätska, att flöda.

Smurfit Kappa Bag-in-Box har sex produktionsanläggningar runt om i världen, vilka tillverkar flexibla förpackningslösningar för flytande och halvflytande produkter inom livsmedel, jordbruk och industri. Division en sägs vara Europas ledande inom bag-in-box-lösningar och Vitop Original är den världsledande tappkranen på vinområdet.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-08-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK