...
Automationsevent med förpackningsintresse

Den här veckan arrangeras i Västerås ett automationsevent, som kan vara av intresse även för företag och personer verksamma inom förpackningsindustrin. Det är klustret Automation Region, vilket sedan en tid har ett nära samarbete med förpackningsklustret Packbridge, som håller sitt Automation Summit den 5 och 6 september.
Konferensen bjuder i sex parallella spår på intressanta föreläsare och initierad framtidsspaning tillsammans med fördjupningar och diskussioner kring branschöverskridande automation, processautomation, innovation, robotik, mm.


I anslutning till konferensen finns också en utställning med ledande automationskonsulter och företag inom maskinautomation, maskinkomponenter, inbyggda system, instrument med mera. I utställningen visas bland annat ABB:s Collaboration Board – en spännande plattform för diskussion och problemlösning i processanläggningen.

I tvådagarsprogrammet, som finns på www.automationsummit.se ingår också en trevlig festkväll och möjligheter till intressant och kontaktskapande mingel mellan konferensdeltagarna.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-09-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Övriga Övrigt Robotteknik

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK