...
NINE:s VD lämnar för ny tjänst hos BillerudKorsnäs

Jon Haag (bilden), som varit VD för Stockholms-baserade innovations- och designbyrån NINE sedan 2007, lämnar sin befattning för en ny tjänst som Director New Business Lab hos NINE:s huvudägare BillerudKorsnäs.
Rekrytering av ny VD till NINE pågår och tills vidare fungerar Liselotte Tingvall som tf verkställande direktör.


”Sedan 2007 har jag arbetat heltid med att bygga upp NINE, initialt i liten skala, men sedan 2010 har vi vuxit till en betydande innovations- och designbyrå som hjälper varumärken och organisationer att växa och lyckas bättre med sina mål och strategier.  Vi är idag mer än 20 personer på NINE och är ett härligt team av människor i toppklass som kompletterar varandra.”, säger Jon Haag.

Nu väljer alltså Jon Haag att lämna över stafettpinnen till en ny VD och går istället vidare till en ny tjänst hos huvudägaren BillerudKorsnäs.

”Huvuduppgiften i min nya tjänst blir att öka innovationstakten och att oftare korsbefrukta bra idéer från olika branscher och marknader, så att de snabbare leder till nya affärer där förpackningar är en central del. Även här blir innovation och design ledord, naturligtvis, och min kontakt med NINE kommer att bestå, men nu som kund!”, säger Jon Haag.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-09-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK