...
Ppure – den glasklara lösningen

Ppure är beteckningen på ett ultraklart plastmaterial, som nu lanseras av RPC-företaget RPC Tedeco-Gizeh, specialiserade på plastförpackningar till snabbmats-, catering- och varuautomatsområdet.
Ppure-materialet är baserat på polypropen och ger förpackningar, som är lika genomskinliga och klara som glas. Materialet ger dessutom lägre transportkostnader genom hela distributionskedjan, eftersom det är lättare än APET, som annars är det vanliga plastmaterialet till denna typ av förpackningar.


Förpackningar i Ppure är lämpliga för såväl varm- som kallfyllning av livsmedelsprodukter och klarar snabb och effektiv hantering i alla typer av automatiska fyllningsprocesser. För konsumenterna ger förpackningar i Ppure fördelar som låg vikt, gott produktskydd och lämplighet för uppvärmning i mikrovågsugn.

”Vi tror att våra Ppure-förpackningar är en verklig innovation, som gör det möjligt för livsmedelsproducenter att maximera attraktionskraften hos deras produkter. Ppure ger iögonfallande förpackningar i butikshyllan som är bekväma och hållbara för såväl återförsäljare som konsumenter”, säger Willem-Jan van de Giessen, som är försäljningschef vid RPC Tedeco-Gizeh-anläggningen i holländska Deventer.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-09-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK