...
Bilwinco och Scanvaegt i ”vågat” samarbete

Danska Bilwinco A/S, som utvecklar och tillverkar lösningar för vägning och packning, har inlett ett samarbete med likaledes danska Scanvaegt, tillverkare av bland annat vägnings- och inspektionsutrustningar.
Samarbetet innebär att Scanvaegt blir exklusiv återförsäljare och servicepartner för Bilwincos produktprogram i Danmark, Sverige och Polen.


Bilwinco, som grundades 1955 och sysselsätter 50 medarbetare i Skanderborg, har i dag fler än 6.000 multiheadvågar i bruk över hela världen. Bilwinco utvecklar och tillverkar lösningar för vägning och packning och har nyligen lanserat den helt nya Revolution Weigher som sätter helt nya standarder för extremt hög hygien, stor exakthet i vägningen och mycket låg give away.

”Vi är övertygade om att Scanvaegt med sina medarbetares gedigna erfarenheter från vågar och med sin omfattande sälj- och serviceorganisation, är rätt framtida samarbetspartner för Bilwinco, liksom för nya och befintliga kunder, som vill investera i Bilwinco-produkter”, säger Bilwincos VD Claus Pedersen.

Scanvaegt utvecklar, tillverkar och säljer vägnings- och inspektionsutrustning samt automatiska etiketteringssystem med tillhörande IT-system. Företaget sysselsätter omkring 200 medarbetare och har huvudkontor i Aarhus. Scanvaegt har idag ett heltäckande sälj- och servicenät med 18 servicecentra fördelade över hela Skandinavien. Nyligen öppnades ett dotterbolag i Polen.

”Samarbetsavtalet med Bilwinco kommer att bidra till att förverkliga Scanvaegts strategi att kunna erbjuda kunderna kompletta paketlösningar av hög kvalitet levererat till industrin. Med Scanvaegts kompetens inom service ger det en förstärkning, som väsentligt kommer att gynna kunderna”, säger Per Bødtkjer, VD för Scanvaegt.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-09-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Köp/Försäljning/Samgående Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK