...
Nytt förpackningstryckeri startar i Sunne under hösten

Nystartade HQ Print Sunne AB ser hela Norden som sin marknad, men produktionen kommer att ligga i Sunne. Det är de tre Sunneborna Peter Neuman, Jan-Erik Olsson och Erik Robertsson som äger och jobbar i företaget. De har alla lång erfarenhet i tryckeribranschen och satsar nu på förpackningsbranschen.

”Sunne har blivit något av ett tryckericenter i Sverige och vi tror att det finns plats för ytterligare en aktör. Vår styrka är att vi kommer att ha en toppmodern tryckmaskin med tio färgverk, stor flexibilitet och lite spill”, säger Peter Neuman som har arbetat tjugosju år inom tryckeribranschen.
 
HQ print kommer att installera maskiner och starta upp produktion under hösten. Trycktekniken som används är flexo, som är den vanligaste inom förpackningstryck. Kunder man riktar sig mot är alla förpacknings- och emballageanvändare på den flexibla marknaden. Tryckmaskin och spolmaskin är av märke Soma och fullt utrustade med den senaste tekniken inom området. Produktion kommer att ske i nybyggda och anpassade lokaler med nära anslutning till E45.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2013-09-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK