...
Handdator för både Windows och Android
Intermecs nya handdator CN51 för både Windows och Android.

Kommunikations- och datafångstspecialisten Intermec, som numera ingår i Honeywell Scanning & Mobility, lanserar en ny handdator, som är företagets första produkt där operativsystemen Android och Windows kan användas i samma enhet.
Enheten, som fått beteckningen CN51, sägs vara en flexibel och användarvänlig nästa generations mobila datorlösning, utvecklad för bruk vid butiksleveranser, transporter, logistik och fältverksamhet.


”Med stöd för både Windows och Android visar CN51 vårt engagemang och vår förmåga att möta behov hos företag med ett globalt arbetsfält”, säger Peter Fehl, global marknadschef hos Honeywell Scanning & Mobility.

Av ett pressmeddelande framgår att CN51 är utrustad med en stor multi-touchskärm, som är läsbar utomhus och som har plats för både signaturer och läsning med färre scrollningar, vilket bidrar till ökad produktivitet. Intermecs nya handdator är också utrustad med den senaste batteritekniken, som räcker ett helt 12-timmars skift eller mer utan avbrott.

CN51-datorn sägs vara ett perfekt uppgraderingsalternativ till den tidigare modellen CN50 och den nya handdatorn är också kompatibel med befintliga CN50-installationer och -tillbehör.

Nya CN51 finns med Intermecs högpresterande kameror för scanning av 1D- och 2D- streckkoder även i miljöer med dåliga ljusförhållanden.
Det finns också en 5-megapixels färgkamera, som i kombination med Intermecs teknik för bildbehandling har flera avancerade funktioner som Mobile Document Imaging (MDI) och Remote Deposit Capture (RDC). MDI-funktionen konverterar snabbt och enkelt pappersdokument i full skala till en elektronisk fil, och med RDC kan betalningar till elektroniska filer genomföras ute på fältet och sändas direkt till en back-office-funktion.

Att man utrustat CN51 att även fungera med operativsystemet Android beror mycket på att användare förväntar sig att dagens moderna handdatorer – även om de är utformade för att vara mer applikationsspecifika – ska erbjuda samma funktionsrika upplevelser som smartphones. Detta gör att Android blir ett allt mer gångbart alternativ för leverantörer av robusta handdatorer.
”Med den nya handdatorn vill Intermec överbrygga denna funktionsklyfta och leverera den kapacitet som partners och kunderna önskar”, skriver företaget i sin pressrelease.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK