...
AkzoNobel öppnar nytt designcenter
Interiörbild från AkzoNobel Speciality Finishes nya designcenter i Tyskland.

Divisionen Speciality Finishes inom Hollandsbaserade kemi- och tryckfärgskoncernen AkzoNobel öppnar ett fjärde designcenter, enligt en pressrelease. Sedan tidigare har man designcentra i Sydkorea (Seoul), Kina (Beijing) och USA (South Carolina) och nu har man även ett europeiskt center i Offenbach, nära Frankfurt i Tyskland.
Vid designcentrat kan kunderna i samarbete med företagets experter studera och välja från ett brett sortiment av beläggningslösningar för produkter som kosmetika- och hygienförpackningar, smartphones och surfplattor, bildelar och hushållsmaskiner, mm., mm.


”Vår förmåga att leverera skräddarsydda och innovativa beläggningslösningar är en viktig konkurrensfördel och ett av våra mål med våra designcentra är att hjälpa våra kunder att bli först på marknaden med nya färger och effekter”, säger Peter Brenner, affärschef hos AkzoNobel Speciality Finishes.

Det nya designcentrat i Offenbach delar lokaler med ett av Speciality Finishes lösningslaboratorier, vilket innebär att designexperternas förslag snabbt kan omvandlas till verkliga prover med riktiga komponenter och produkter.

”Förbindelsen med laboratoriet är mycket viktig. eftersom vi nu inte bara kan beskriva trender och ge exempel från vårt färgbibliotek utan också tillsammans med labbet skapa exakt de färger och effekter, som kunden behöver”, säger Stephie Sijssens, global designchef.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-08

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK