...
Satsar stort på spårbarhetsmärkning av transportlådor med norsk lax

Norska Marine Harvest Norway ASA, som är landets största exportör av lax, satsar nu stort på märkning och spårbarhet av företagets fisklådor. För att kunna hålla koll på de otaliga lådor med lax, etc. som dagligen skickas och cirkulerar runt om i världen har Marine Harvest tagit hjälp av Oslo-företaget CodelIT AS, som betecknas som en av ”kanonerna” inom märkning och spårbarhet.
”Detta projekt blir en viktig del i vår tillväxtstrategi och vi valde CodelIT för att de har förmågan att utveckla innovativa lösningar, som gör oss än mer konkurrenskraftiga”, säger Marine Harvests IT-chef Arnt Mjøen.


En central roll i detta stora märknings- och spårbarhetspårogram kommer att utgöras av CodelIT:sa egenutvecklade programvara "CodelIT Enterprise", som knyter samman kundens produktion med spårningsmöjligheter, produktflöde och orderdata

”Kontraktet med Marine Harvest, som är på flera miljoner kronor, är vårt största uppdrag hittills inom industriell etikettering, märkning och spårbarhet”, säger Bjørnar Torsnes, VD i CodelIT.

Marine Harvest Norway ASA levererar cirka 200.00 ton lax årligen. Koncernen har anläggningar i Norge, som sträcker sig från Flekkefjord i söder till Sørfold norr om Bodö, och bolagets verksamheter täcker in allt, från produktion av avelsfisk, rom och smolt till matfisk, rensning, förpackning, distribution och försäljning.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK