...
Frukostmöte med Packbridge ger svar på frågan hur en förpackning blir till

Den 19 november arrangerar förpackningsklustret Packbridge ännu ett av sina populära frukostmöten. Den här gången blir platsen Malmö och ämnet för dagen blir den delikata frågan: Hur blir en förpackning till?
Att förpackningar – likt barn – inte kommer med storken, torde vara allmänt bekant... En förpacknings födelse är i stället ett arbete med många aktörer inblandade och en process som många gånger värker fram.
Sex förpackningskunniga föredragshållare har engagerats till frukostmötet och de kommer att berätta om sina synpunkter och erfarenheter kring tillkomsten av en förpackning.


De sex experterna är Josefine Hägglund från ÅF Technology, Kerstin Dahl från designföretaget Idego, Pether Hall från maskintillverkaren Multivac, Ronny Gimbe från Flextrus, Zorica Perisic från Procordia och Johan Kronholm från Invest in Skåne.

Var och en av de inbjudna föredragshållarna får sju minuter på sig, där de kan ge sin bild av hur processen att skapa en ny förpackning egentligen går till. Efter det blir det en paneldiskussion, där alla på plats kan delta. Även de som följer den direktsända webbsändningen kan medverka i diskussionen via SMS.

Platsen för frukostmötet den 19 november blir Regionhuset på Dockplatsen 26 i Malmö. Frukosten serveras klockan 07.00 och klockan 07.30 startar programmet för att sedan avslutas kl. 09.00.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK