...
I dag öppnar Pack & Emballage
Kistamässan, här med imponerande hotell- och kontorshuset Victoria Tower i bakgrunden, blir mötesplats för Pack & Emballage 2013.
Projektledaren Jennie Heidenfors är full av förväntan.

I dag klockan 9 slås portarna upp till easyFairs förpackningsmässa Pack & Emballage i Stockholm. I år har mässan flyttat från Älvsjömässan till Kistamässan och det är en flytt som tycks ha tilltalat utställarna – antalet montrar och utställare blir nämligen fler än någon gång tidigare och mer än 200 utställare kommer att finnas på plats.
Mässan pågår som vanligt i två dagar och förutom att mässbesökarna kan studera utställarnas produkter och nyheter inom förpackningsteknik och förpackningsdesign, så bjuder årets Pack & Emballage också på ett omfattande seminarie- och aktivitetsprogram.


Jennie Heidenfors, som är projektledare för Pack & Emballage 2013, är fylld av förväntan inför de två hektiska dagarnar.
”Flytten till Kista påverkar säkert mässan i positiv riktning. Det är en fantastiskt kul mässa att jobba med och bland de över 200 utställarna finns många starka varumärken”, säger hon.

På mässans tre scener samsas internationellt erkända talare från förpackningsindustrin med kända svenska representanter från varumärken inom förpackningsbranschen. Exempelvis kommer välkände kocken Erik Lallerstedt till mässan och pratar om succén Eriks såser, där förpackningen är en avgörande komponent.

Även när det gäller besökarantalet tror Jennie Heidenfors på en ökning – eller i varje fall en kvalitetsförbättring.
”Vi gjorde samma flytt med vår mässa för elindustrin och då ökade antalet besökare. Jag gissar att vi kanske hamnar mellan 5.000 och 10.000 besökare för Pack & Emballage. Men vi är inte rädda för att tappa besökare, man ska veta att en del av besökarna i Älvsjö inte var där för att se på förpackningar, de bara ´ramlade in´ på Pack k& Emballage. Skulle det mot alla odds komma färre till Kista, så är det i vilket fall publik med en bättre kvalitet”, säger hon.

Packnyheter.se och tidningen nord emballage finns förstås på plats, såväl för att presentera våra produkter som för att rapportera med ord, bild och film från mässan. Du hittar oss i monter C05.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2013-10-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK